Forretningskritiske ansættelser i en vanskelig tid

Mange virksomheder vil både under og efter den aktuelle krise have brug for medarbejdere med forretningskritiske kompetencer - nøglemedarbejdere, der kan skabe vækst, også i din virksomhed. Der er med andre ord stillinger, som skal besættes, enten på grund af den aktuelle krise, eller på trods af den.


Kan du genkende én eller flere af disse problemstillinger i din virksomhed?

- Manglende viden om hvilke typer af ændringer i forretningsmodel og struktur der er mulige, hvordan vælger man den rigtige, og hvordan implementeres den valgte

- Mangel på interne kompetencer til at planlægge og styre en sådan ændring

- Frygt for meget høje omkostninger ved at lære af fejl

- Intet budget til at engagere erfarne konsulenter


Vi hos 100 PLUS er klar til at bistå dig med at finde den rigtige specialist, ikke blot den bedste. Vi bliver ved til vi har fundet den person, som kan bringe virksomheden videre.


100 PLUS er den danske partner i et internationalt rekrutteringssamarbejde repræsenteret i 21 lande. Vi kan dermed gennemføre cross-border rekrutteringer i Belgien, Bulgarien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Irland, Indien, Letland, Litauen, Marokko, Nederlandene, Norge, Polen, Singapore, Slovenien, Storbritannien, Sydafrika, Sverige, Tyskland og USA. Og flere lande er på vej.

Vi er alle klar til at finde de specialister, der kan styrke din virksomhed både nationalt og internationalt.


Vil du vide mere, så kontakt mig. Alle henvendelser behandles naturligvis med den største diskretion og fortrolighed.


Ole Buch

Mobil: 30 33 81 83

Mail: olebuch@100plus.dk