CBBC - Cross Border Business Consultants - er et globalt og uovertruffent forum for udførelse af kommercielle aktiviteter på tværs af landegrænser.
CBBC blev oprettet i 2020, og er et samlingspunkt for international ekspansion.

Vi er p.t. 34 partnere i 33 lande på 6 kontinenter, og flere kommer hele tiden til grundet en seriøs vækstplan.

Local expertise - Global network

Sådan skaber vi værdi for jer

Drag fordel af én samlet løsning

Vi gør det muligt for SMV'er at vokse internationalt og få adgang til nye markeder.

Vi er et internationalt samarbejde mellem uafhængige virksomhedskonsulenter. Vi tilbyder små og mellemstore virksomheder et klart overblik over potentielle markeder, og vi igangsætter og driver relevante forretningsaktiviteter.

Som kunde vil du drage fordel af en One-Stop-Shop-løsning, der tillader kontinuerlig og kontrolleret vækst takket være det meget tætte samarbejde med de to organisationer IPTER og WILL.

IPTER er en global organisation med mere end 50 headhuntere og HR-specialister. WILL er en organisation med mere end 270 uafhængige advokater. Dette samarbejde gør, at vi kan hjælpe vores kunder med en samlet løsning på deres opgaver i andre lande.

Hver partner har mange års erfaring og erhvervskendskab i deres eget land, og kan give værdifuld indsigt takket være ekspertise og mangeårigt, lokalt netværk.

Vi samarbejder om emner, der hjælper virksomheder til succes dels gennem en holistisk tilgang, dels gennem partneres ekspertise inden for specifikke rådgivningsområder: Opgaver på tværs af landegrænser, vidensdeling, ressourcer, forretningsudvikling og markedsføring.

Book et møde