Forbedring af organisationens trivsel
og effektivitetDanmark ligger i verdenstoppen med hensyn til engagement og motivation på arbejdspladsen. Dog er der stadig et uudnyttet potentiale, som med fordel kan aktiveres. Mange virksomheder er stærkt udfordret på at rekruttere de fornødne kompetencer til de opgaver, som de potentielt har mulighed for at udføre for deres kunder. Nogle virksomheder undlader opsøgende salg, fordi de ikke kan skaffe tilstrækkelig og kompetent arbejdskraft til at udføre ordrerne.


Denne situation kan der imidlertid i et vist omfang rådes bod på. Som Dalgas sagde det: ”Hvad udad tabes, må indad vindes”.


Med den rigtige analyse kan det naturlige, latente potentiale hos medarbejdere og ledere synliggøres, og derefter aktiveres og udvikles. Og så kan udviklingen endda måles og dokumenteres! Se også her.


Andre muligheder er en tematiseret trivselsanalyse med tilhørende udviklingsdag for medarbejderne. Sælgerne kan få banket rust af gennem et målbart træningsforløb, og lederne kan forøge deres effektivitet gennem et stærkt udviklende træningsforløb.TLF.: 3033 8183