Headhunting af ledere, sælgere og specialisterHos 100 PLUS arbejder vi ofte på flere niveauer hos vore kunder. Det kan f.eks. være udformning af en stærk vision for arbejdet, det kan være processen med udarbejdelse af strategi og handleplaner, sparring med ledelse og nøglemedarbejdere, eller træninger og relationsudvikling i forholdet mellem kunde og leverandør.


Derfor har vi forudsætningerne for at finde netop dén nye medarbejder, der passer kemi og personlighed med den øvrige organisation. Og som har forståelse for virksomhedens arbejdskultur og vision.

Hos os har du One-point-of-contact. Den konsulent, som udformer rekrutteringsopgaven sammen med dig, er den samme konsulent som finder de egnede kandidater, og som præsenterer de udvalgte for dig.


Vurdering af menneskers potentiale


Succesfulde medarbejdere er den mest værdifulde ressource enhver virksomhed har. Præcis udvælgelse, udvikling og fremme af dine medarbejdere er nøglen til at udvikle nye muligheder og til at sikre vedvarende fælles succes. Pålidelige data er det afgørende grundlag for alle succesfulde, værdiskabende HR udviklingstiltag.

For pålideligt at kunne måle det aktuelle niveau af de egenskaber, der er mest relevante for succes, anvender vi analyseværktøjet DNLA – The Discovery of Natural Latent Abilities. Se også her.


Vi styrer selve processen i et særdeles effektivt online håndteringssystem, hvor kandidaterne vurderes på nøglekompetencerne, og hvor kunden får adgang til at se og vurdere de udvalgte kandidater.


100 PLUS er den danske partner i et internationalt rekrutteringssamarbejde repræsenteret i mere end 45 lande på 6 kontinenter. Vi er alle klar til at finde de specialister, der kan styrke din virksomhed både nationalt og internationalt. ​Se IPTER website her

Kontakt os for at høre nærmere!

TLF.: 3033 8183