Mødebooking på ledelsesniveauProfessionel mødebooking er alfa og omega i effektivt salg
Professionel mødebooking er alfa og omega i effektivt salg 100 PLUS tilbyder mødebookinger på direktør- og chefniveau.

Dette kræver en kompromisløs disciplin omkring kommunikation, CRM-registrering og opfølgning. Derfor har vore medarbejdere mange års erfaring med BtB-salg på ledelsesniveau. Vi holder os på toppen via træning og coaching. Dette sikrer dig opnåelsen af optimale mål.

Som indledning på en opgave sætter vi os sammen for at afklare koncept, målgruppe og emnedefinering samt opgavens omfang. Du bestemmer antallet af møder pr. måned, dog helst min. 10. Vi kan aftale en afgrænset kampagneperiode, eller indgå en fortløbende aftale.

Efter en periode evaluerer vi resultaterne sammen, og foretager evt. korrigeringer.


Du kan selv levere emnedata, eller vi kan levere emner på baggrund af en målgruppe- definering. Emner med lav kreditværdighed fravælges efter aftale. Du får emnerne til godkendelse inden vi kontakter dem. Vi mailer mødebekræftelse til emnet med din e-mailadresse som afsender. Dermed kan vi også tage os af mødeændringer. Og vi mailer dig mødeaftalen direkte til din kalender med tilhørende kommentarer.


Du vil modtage månedsvise rapporteringer samt ved opgavens afslutning.


Udvikling af din salgsorganisation


Såfremt din organisation har behov for det, kan vi tilbyde at optimere hele din salgsproces, vi kan gennemføre ansættelse og træning af sælgere, workshops for tuning af dine salgs- og servicekoncepter samt seminarer og workshops for styrkelse af relationerne til dine vigtigste kunder. Velkommen til samarbejde. Dit mål bestemmer vejen!

TLF.: 3033 8183