Rekrutteringssager

Byggeleder / ProjektlederEr du vores nye byggeleder?


Virksomheden

Tømrer- og snedkerfirmaet Jan Myrthue blev etableret i 1997. Man har siden opkøbt en tømrer- og snedkervirksomhed og en gulvservicevirksomhed.

Man er i dag en virksomhed, der kan levere en meget bred vifte af håndværksmæssige kvalitetsløsninger til kunder inden for privat, erhverv og offentligt byggeri. Myrthue A/S løser i dag alle opgaver fra mindre renoveringer til store fag- og totalentrepriser over hele Jylland: Tømrerarbejde, snedkeri, gulvlægning og isolering. Virksomheden har 30 ansatte. Store fagentrepriser og totalentrepriser løses ofte i samarbejde med et solidt netværk af kompetente samarbejdspartnere.


Jobbet

Vi søger en byggeleder / projektleder, som i tæt samarbejde med den øvrige byggeledelse sikrer fortsat overholdelse af tidsplaner, økonomi, kvalitet og kundetilfredshed.

Du får ansvar for egne opgaver fra start til slut, og skal selvstændigt kunne lede såvel mindre som store projekter. Stillingen omfatter hele processen fra besigtigelse af pladsen og afstemning af forventninger med kunden, til udarbejdelse af tilbud, modtagelse af ordre, indkøb til opgaven, planlægning af udførelsen, ledelse af medarbejderne, deltagelse i byggemøder samt afholdelse af afleveringsforretning.


Du får

Dine fremtidige kollegaer er dygtige og effektive fagfolk, som omgås hinanden med respekt og værdighed. På kontoret hersker en venlig tone, og alle er indstillet på i samarbejde at få tingene til at fungere. Fri telefon, internet og arbejdsbil stilles til din rådighed.


Kvalifikationer

Du har en baggrund som tømrer, gerne suppleret med konstruktøruddannelsen. Du har erfaring med flere faggrupper, og gerne projektledererfaring fra større byggerier og store byggepladser. Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har økonomisk indsigt i gennemførelsen af større projekter.

Du skal kunne gennemskue udforingerne i renoverings- og tilbygningsopgaver, og evne at fremkomme med løsninger som er kreative, rationelle og professionelt teknisk forsvarlige.

Du har ledererfaring og ved, at du kan motivere medarbejdere til indsatser, som bringer opgaverne i mål på både tid, økonomi og kvalitet. Din ledelsesstil er både omgængelig og myndig, samt i overensstemmelse med vores codex.

Du er selvkørende, og samtidig teamplayer fordi du ved, at store resultater kun opnås ved fælles indsats.


Vi tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for personlig udvikling i en veldrevet virksomhed. Et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, samt en løn der er afstemt dine kvalifikationer. Udover den faste løn har du et pensionstillæg.


Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Ole Buch, 100 PLUS på mobil 30 33 81 83, som medvirker ved ansættelsen.


Ansøgning

Kan du se dig selv i dette spændende job? Så modtager vi gerne din motiverede ansøgning med CV på olebuch@100plus.dk snarest, mærket ”Byggeleder”. Ansøgninger vurderes løbende.Schmeltz ApS søger:


Er du vores nye sælger til håndværk og industri i Nordjylland?


Virksomheden

På vegne af Schmeltz ApS søger vi en sælger til salg af kvalitetsprodukter til håndværk og industri i Nordjylland. En af Schmeltz’ gode sælgere har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en værktøjskyndig m/k til at vedligeholde og udbygge vores kunderelationer. Schmeltz ApS er leverandør til det professionelle marked indenfor håndværk og industri. Virksomheden forhandler et omfattende program indenfor værktøj, befæstigelse og kemi fra det tyske firma Reca, som Schmeltz ApS har agenturaftale med. Programmet omfatter ca. 16.000 varenumre, som lagerføres i Danmark og Tyskland.


Jobbet

Du får ansvaret for vores nordjyske distrikt, som dækker fra Hobro til Skagen. Der skal du vedligeholde vores nuværende kunder, og bidrage med at opsøge nye kunder. Det er din opgave at henvende dig til branchekunder indenfor håndværk og industri med henblik på at sælge vores produktsortiment.


Du får

Du får en grundig introduktion til vores kerneprodukter, når du starter på jobbet. Schmeltz tilbyder en stilling med meget høj selvstændighed i en virksomhed som bruger moderne arbejdsredskaber. Schmeltz har en meget flad organisation, hvor ideer og nye initiativer er meget velkomne.


Kvalifikationer

Det er vigtigere, at du har erfaring fra værktøjsbranchen, end at du har kørt som sælger før. Erfaring med lignende produkter er klart en fordel. Ekstern salgserfaring er ikke et krav, dog vil kendskab til branchen vægte højt i vurderingen. Som person er du serviceminded og resultatorienteret. Du skal yde en meget selvstændig indsats og det forventes, at du bidrager til succesen i vores salgsteam. Det forventes at du er lokalkendt og bor i distriktet.


Vi tilbyder

En løn afstemt dine kvalifikationer samt pensionsordning.


Yderligere oplysninger

For yderligere information kontakt Ole Buch på tlf. 30 33 81 83. Se også www.schmeltz.net


Ansøgning

Kan du se dig selv i dette spændende job? Så modtager vi gerne din motiverede ansøgning med CV på e-mail olebuch@100plus.dk snarest, mærket ”Sælger”. Ansøgninger vurderes løbende.
TLF.: 3033 8183