100 PLUS blev etableret som konsulentvirksomhed i 1993 med det formål at skabe større synergi mellem virksomheders og deres medarbejderes styrker. Baggrunden var Ole Buchs 15 års erfaring med salg og marketing i store danske virksomheder, kommunal erhvervsfremme, vejledning af iværksættere samt international oplæring og træning af bl.a. sælgere og ledere. Dertil kommer nogle år som træningsleder i et schweizisk, internationalt anerkendt træningsselskab, primært inden for salg og ledelse.

Vores mangeårige erfaring med optimering af B2B-virksomheders udnyttelse af deres markedsmuligheder samt med udvikling af ledere og sælgere, giver os forudsætningerne for at kunne hjælpe dig med at udvikle din konkurrencestyrke.

Vores vision er at gøre vores arbejde så godt, at kunderne anbefaler os til andre. Vores mission er at forbedre virksomheders konkurrencestyrke, således at de kan leve op til deres målsætninger. Det gør vi via synliggørelse og aktivering af uudnyttet potentiale, såvel i virksomheden og på markederne som i organisationen. Dit mål bestemmer vejen!

​100 PLUS er partner for Jobilla i Danmark. Mange virksomheder kan ikke rekruttere tilstrækkeligt med de kendte metoder. Jobillas Digitale Headhunting vender rekruttering på hovet, og udformer kandidatdrevne kampagner, som virker. Det er en fornøjelse på denne måde at kunne hjælpe vores kunder med tilførsel af de nødvendige kompetencer.