En kandidat drevet søgeproces skaber kontakt og interesse hos kvalificerede men passive kandidater. Derfor har denne metode væsentlig større chancer for at finde de rette kandidater med de rette kompetencer til ledige stillinger. 

Vi opretter en kampagne på de sociale medier, som henvender sig til de kandidater som har det potentiale og kvalifikationer som virksomheden efterspørger. De potentielle kandidater får vist annoncen og udfylder et spørgeskema om deres kvalifikationer.

På baggrund af svarene i spørgeskemaet kategoriseres kandidaterne automatisk i vores software, som kunden får adgang til. Dermed slipper kandidaterne for at skrive ansøgning, og kunden slipper for at læse ansøgninger. Kandidaterne oplyser deres kontaktdata og udtrykker ønske om at blive kontaktet. Derefter er det blot at tage telefonisk kontakt til den nye medarbejder.

Kandidatsøgning er en ny form for rekruttering 

Denne form for kandidat søgning er super effektiv, og tidsbesparende - og tid koster penge. Virksomheden er allerede inden jobsamtalerne sikret at kandidaten er et match, da de er nøje udvalgt på baggrund af det spørgeskema som de har udfyldt. 

Processen er derfor gjort nemmere og mere gnidningsfri for både kandidaten der søger jobbet, samt for virksomheden, og ingen kommer til at bruge unødvendig tid på en jobsamtale. 

Det smarte ved Jobillas digitale headhunting er nemlig at vi rammer både aktive og passive jobsøgende. 

Få hjælp til din kandidatsøgning

Kan du heller ikke finde de rette kandidater til dine jobs? Så kontakt os i dag på 22535063 og få hjælp til din kandidatsøgning, så du får de bedste kandidater til dine jobs.

Book et møde