Alternativ rekruttering ved 100 plus er en kandidat drevet form for digital rekruttering i samarbejde med Jobilla. 

Digital headhunting har gennem årene været tvunget ud i en udvikling, da måden hvorpå headhunting har foregået gennem tiden er blevet forældet. Derfor har man i dag været nødt til at finde nye metoder inden for headhunting. 

Virksomhederne har svært ved at finde de rette kandidater til deres ledige stillinger, og derfor har man udviklet en ny form for digital headhunting som tilgodeser både kandidaterne og virksomhederne. 

I og med at den gamle rekrutteringsproces er forældet, så er det nødvendigt at tænke ud af boksen, og det må man sige at Jobilla har gjort. 

Alternativ rekruttering er vejen frem

De gamle former for jobsøgning er ved at være for kedelige og tidskrævende, og virksomhederne får ikke de rette kandidater til deres jobopslag. Derfor må man bare konstatere, at måden hvorpå man rekrutterer nye medarbejdere er forældet. 

Den alternative rekruttering fungerer således at, virksomheden henvender sig til os. Derfra står vi for processen med opsætning af relevante annoncer på de sociale medier, som udelukkende henvender sig til relevante aktive og passive jobsøgende. 

Jobilla har vendt rekrutteringsprocessen på hovedet. Dermed får vi også kontakt med de 50% af arbejdsstyrken, som er passive jobsøgere, hvor andre metoder kun rammer de 15% som er aktive jobsøgere.

Vores kampagner resulterer ikke i jobansøgninger – det får man ikke de passive til. I stedet får vi de potentielle kandidater til at besvare et spørgeskema. Derved bliver kandidaterne profileret og kategoriseret, og synliggjort på kunden oversigt.

PÅ denne måde får vi kontakt til langt flere kvalificerede kandidater.

Derfor er I allerede et match inden jobsamtalen.  Alternativ rekruttering sparer tid og tid er penge værd. 

Kontakt os i dag og få hjælp til alternativ rekruttering! 
 

Book et møde